PR storitve - odnosi z javnostmi

Definica iz Wikipedije nam pove:
Odnosi z javnostmi so stroka, ki se ukvarja z vzpostavljanjem, grajenjem in vzdrževanjem odnosov med nekim subjektom (navadno podjetjem, vendar enako velja za vse vrste organizacij in celo nekatere posameznike) ter njegovimi déležniki in javnostmi.

Vse se začne in konča z dobro zgodbo. Zgodbo, za katero ni dovolj, da si jo ljudje zapomnijo. Zgodbo, ki se jo sliši, opazi in ki človeka premakne. V razmišljanju, v dejanju.

Kaj je tisto, kar ti onemogoča povedati svojo zgodbo na glas? Kakšen zid si zgradil(a) med sabo in svojo publiko, stranko? Se počutiš zataknjeno, v življenju, v poslu? Ni razlike, veš?
Katjuša Štingl
PR strokovnjakinja

Si izgubil(a) rdečo nit, jo morda še iščeš? Kakorkoli že, to, da si pristal(a) na tej strani pomeni, da si pripravljen(a) seči onkraj. Strahu. Omejitev. Prepričanj. Čas je. Da zrušiš zidove in odkleneš svoj potencial ter pokažeš svetu kar imaš za ponuditi. Lahko ti pomagam. Lahko ti pokažem vrata. A vstopiti boš moral(a) sam(a).

Prvo pravilo: pozabi vse, kar si mislil(a) da veš in o čemer so te učili, da deluje. Začuti tisto kar je resnično tvoje in začni ustvarjati svoje življenje in svoj posel na edinstven način! 

Si pripravljen(a) na čisto novo, drugačno potovanje? Jaz sem. Se te veselim! Zapišiva novo zgodbo skupaj.

Katjuša Štingl je dolgoletna samostojna novinarka in urednica Lifestyle vsebin različnih medijskih hiš. Njene zgodbe se že več kot 20 let dotikajo družbeno-odgovornih vsebin, sogovorniki so skrbno izbrani posamezniki s katerimi se spušča v globine človeške duše in razkriva njihove poglede na svet.

Privlačijo jo teme, ki družbi in človeku kažejo zrcalo sveta v katerem živimo. Ne zanima je površina, rada se potopi v globino. Krajev, okusov, odnosov, ljudi. Pogleda, kaj se skriva onkraj. Zidov, razuma, medijskega blišča. Kateri film se vrti v ozadju? Kdo si, ko nihče ne gleda?

Zadnja leta nabira izkušnje s samostojno organizacijo dogodkov, PR-ovstvom in osebnim svetovanjem posameznikom ter podjetjem. Sodeluje tako z domačimi kot tujimi podjetji, ne glede na to, v kateri fazi se nahajajo – jih je potrebno postaviti na noge ali prevetriti že utečeno zgodbo. Poleg tega se posveča tudi lastnim, avtorskim tekstom.

sl_SISlovenian