Ko delo postane zabava

Marketinške rešitve za mala in srednja podjetja!

Sodelujem z mladimi, uspešnimi strokovnjaki na svojem področju.

Specializacija je pogoj za uspeh v tako hitro spreminjajočem digitalnem okolju. Sem marketinški strokovnjak z več kot 20 letnimi izkušnjami v klasičnem marketingu.
Specializirana sem za SEO, predvsem vsebinsko optimizacijo in offsite optimizacijo, med tem ko tehnični del optimizacije prepuščam sodelavcem, ki izdelujejo spletne strani.
Prav tako sem specializirana v PPC oglaševanju - specifično Google Ads Search in Display oglaševanju.

Digitalni manever je nastal kot kompromis med mnogoštevilčno ekipo digitalne agencije, katere pomankljivost je visoka cena storitev in mojstrom za vse, ki navkljub ugodni ceni nima specializacije preko celotne širine kanalov digitalnega marketinga.

Naša misija.

Da bi kakovostne storitve iz digitalnega marketinga bile dostopne malim in srednjim podjetjem.

Vizija Digitalnega Manevra.

Želimo biti del vaše poslovne družine. Želimo se veseliti vaših zmag in z vami kdaj spiti tudi kavico in pokramljati o poslu... ali pa o vremenu.

Predstavitev

Pozdravljeni,

Ime mi je Mateja Praprotnik Juvančič in moja pot v digitalnem svetu se je začela, ko je bil internet še v povojih, obarvan s čarom novosti in neomejenimi možnostmi. Kot hči samo izučenega programerja sem bila že od malih nog potopljena v svet računalnikov, kjer so se osnove programiranja prepletale z vsakodnevnimi igrami in odkritji.

Najmočnejši vtis je name naredil prihod interneta – sveta, ki je obljubljal povezanost brez meja. Leta 1999 sem si ustvarila prvi e-poštni račun in s tem korakom sem stopila na pot, ki je z leti prerasla v strastno poklicno pot.

Leta 2001 sem se podpisala pod prvo spletno stran za podjetje Stotinka d.o.o., ki je bila začetna točka mojega profesionalnega razvoja na področju digitalnega marketinga. Od tega trenutka naprej se je moje zanimanje za digitalne tehnologije samo še poglabljalo, moja kariera pa je rasla in se razvijala z razmahom digitalne dobe.

V naslednjih dveh desetletjih sem zbirala znanje in izkušnje v marketingu in prodaji, delala sem za velika proizvodna podjetja, kjer sem prevzela vodstvo nad številnimi marketinškimi projekti. Moje delo je obsegalo organizacijo sejemskih dogodkov, oblikovanje produkt katalogov in upravljanje blagovnih znamk, kar je obogatilo moje razumevanje tržnih procesov in potreb poslovne sfere.

Danes, kot strokovnjakinja z bogatim znanjem in izkušnjami, želim svoje strasti in razumevanje digitalnega marketinga deliti z drugimi. Prizadevam si, da bi podjetjem pomagala razviti strategije, ki bodo izkoristile potencial digitalnih tehnologij in jih vodile k uspehu v tem hitro spreminjajočem se svetu.

Z veseljem pričakujem nove priložnosti in izzive, saj je vsaka stranka in projekt priložnost, da skupaj rastemo in odkrivamo nove digitalne obzorje.

Lep pozdrav,
Mateja Praprotnik Juvančič

A vedno je digitalni marketing ostal z mano. V podjetjih, ki so se še upirala novemu pristopu marketingu kot hobi, v drugih podjetjih pa kot del mojih nalog.

Leta 2016 sem prvič pridobila Google Ad Words certifikat, kot se je še takrat imenoval. In od takrat se redno izpopolnjujem v znanju različnih aspektov digitalnega marketinga.

Leto 2021 je zame leto velikih sprememb. Odločila sem se za samostojno pot pod okriljem podjetja Manever.

Drznite si z mano tudi vi. Vabim vas na novo dogodivščino!

sl_SISlovenian