Do uspeha s kakovostno tržno strategijo

Zagotovite si svoj uspeh v svetu trženja z jasno, premišljeno in strokovno zasnovano tržno strategijo. V Digitalnem Manevru oblikujemo tržne strategije, ki niso le svetilnik za vaše podjetje, ampak tudi kompas, ki kaže pravo smer v svetu nenehno spreminjajočih se tržnih tokov. Stopite v stik z nami in začnimo graditi vašo zgodbo o uspehu.

Pridobite svoj izvod naše e-knjige brez obveznosti – brez zahtevanega e-poštnega naslova. 

Če pa želite ostati v stiku in prejemati občasne vpoglede, ki lahko spremenijo vašo igro na trgu, vas vabimo, da se prijavite na našo mailing listo. Obljubljamo, da bomo vašo zasebnost spoštovali in vašega e-poštnega naslova ne bomo preplavljali s sporočili. Vaše zaupanje je za nas na prvem mestu.

Spoštovani podjetnik, podjetnica!

Razumemo izzive s katerimi se soočate – od omejenih proračunov do iskanja vaše edinstvene pozicije na trgu. Naš cilj je zagotoviti, da so ta prizadevanja usmerjena in učinkovita.

V Digitalnem Manevru oblikujemo tržne strategije, ki niso le svetilnik za vaše podjetje, ampak tudi kompas, ki kaže pravo smer v svetu nenehno spreminjajočih se tržnih tokov.

Strategija pred akcijo

Vizija brez strategije je iluzija. Naša prioriteta je oblikovati celostni tržni načrt, ki bo uskladil vaše oglaševalske akcije z jasno definiranimi poslovnimi cilji in ciljno publiko.
Naše razumevanje tržnih vetrov in tokov pretvori vaše oglase v zastavonoše vaše blagovne znamke, ki se ne zgubljajo v morju konkurence.

digitalni manever

Kreativnost usmerjena s strategijo

Inovativnost je ključna v današnji konkurenčni pokrajini. V Digitalnem Manevru uporabljamo kreativnost, ki ni le domiselna, ampak je tudi strateško usmerjena in zasnovana tako, da prinaša merljive rezultate.

Vsak val izziva prinaša možnost za inovacije. Kreativnost je kot jadro vaše ladje – brez njega ne morete pluti proti uspehu, ne glede na to, kako močni so vetrovi.

Digitalni Manever zastavite si načrt

Načrtovanje pred izvedbo

Pravočasno in premišljeno načrtovanje zagotavlja, da se marketinške kampanje izvajajo brez nepotrebnega stresa in napetosti, ter da so vsi koraki usklajeni s končnim ciljem.

Načrtovanje je kot preverjanje vaše navigacijske opreme pred velikim potovanjem. Zajadrajte s premišljenim načrtom, da ne boste v zadnjem trenutku pluli v neznano.
Digitsalni manever - naredite si svoje zvezde

Merljivi cilji za konkretne rezultate

Postavitev merljivih ciljev je nujna za ocenjevanje uspešnosti vaših trženjskih prizadevanj. Naša metodologija zagotavlja, da lahko kampanje prilagodite in optimizirate na osnovi pridobljenih podatkov.

Postavite zvezde, po katerih se lahko orientirate. Merljivi cilji vam pomagajo slediti napredku in prilagajati smer, da ostajate na pravi poti.

Osvetlite svojo tržno pot

Trženje je kompleksen in dinamičen proces, ki zahteva globoko razumevanje trga, strank in same blagovne znamke. V Digitalnem Manevru smo zavezani k razvoju tržnih strategij, ki povečujejo vidnost vaše blagovne znamke, ustvarjajo dolgoročne odnose s strankami in spodbujajo rast.

Zagotovite si svoj uspeh v svetu trženja z jasno, premišljeno in strokovno zasnovano tržno strategijo. Ne dovolite, da vaše podjetje plava v temi. Uporabite znanje Digitalnega Manevra, da osvetlite svojo tržno pot. Vzemite vajeti v svoje roke in izkoristite priložnost, da vaša znamka postane vodilna sila v vašem sektorju. Stopite v stik z nami in začnimo graditi vašo zgodbo o uspehu.

Z vami na poti k vrhunskim tržnim dosežkom,

Mateja Praprotnik,
Ustanoviteljica Digitalnega Manevra

Pustite, da vaš marketinški svetilnik zasije. Kliknite spodaj in začnite svojo plovbo proti uspehu zdaj.

Pridobite svoj izvod naše e-knjige brez obveznosti – brez zahtevanega e-poštnega naslova.

Če pa želite ostati v stiku in prejemati občasne vpoglede, ki lahko spremenijo vašo igro na trgu, vas vabimo, da se prijavite na našo mailing listo. Obljubljamo, da bomo vašo zasebnost spoštovali in vašega e-poštnega naslova ne bomo preplavljali s sporočili. Vaše zaupanje je za nas na prvem mestu.

Predstavitev

Pozdravljeni,

Ime mi je Mateja Praprotnik Juvančič in moja pot v digitalnem svetu se je začela, ko je bil internet še v povojih, obarvan s čarom novosti in neomejenimi možnostmi. Kot hči samo izučenega programerja sem bila že od malih nog potopljena v svet računalnikov, kjer so se osnove programiranja prepletale z vsakodnevnimi igrami in odkritji.

Najmočnejši vtis je name naredil prihod interneta – sveta, ki je obljubljal povezanost brez meja. Leta 1999 sem si ustvarila prvi e-poštni račun in s tem korakom sem stopila na pot, ki je z leti prerasla v strastno poklicno pot.

Leta 2001 sem se podpisala pod prvo spletno stran za podjetje Stotinka d.o.o., ki je bila začetna točka mojega profesionalnega razvoja na področju digitalnega marketinga. Od tega trenutka naprej se je moje zanimanje za digitalne tehnologije samo še poglabljalo, moja kariera pa je rasla in se razvijala z razmahom digitalne dobe.

V naslednjih dveh desetletjih sem zbirala znanje in izkušnje v marketingu in prodaji, delala sem za velika proizvodna podjetja, kjer sem prevzela vodstvo nad številnimi marketinškimi projekti. Moje delo je obsegalo organizacijo sejemskih dogodkov, oblikovanje produkt katalogov in upravljanje blagovnih znamk, kar je obogatilo moje razumevanje tržnih procesov in potreb poslovne sfere.

Danes, kot strokovnjakinja z bogatim znanjem in izkušnjami, želim svoje strasti in razumevanje digitalnega marketinga deliti z drugimi. Prizadevam si, da bi podjetjem pomagala razviti strategije, ki bodo izkoristile potencial digitalnih tehnologij in jih vodile k uspehu v tem hitro spreminjajočem se svetu.

Z veseljem pričakujem nove priložnosti in izzive, saj je vsaka stranka in projekt priložnost, da skupaj rastemo in odkrivamo nove digitalne obzorje.

Lep pozdrav,
Mateja Praprotnik Juvančič

A vedno je digitalni marketing ostal z mano. V podjetjih, ki so se še upirala novemu pristopu marketingu kot hobi, v drugih podjetjih pa kot del mojih nalog.

Leta 2016 sem prvič pridobila Google Ad Words certifikat, kot se je še takrat imenoval. In od takrat se redno izpopolnjujem v znanju različnih aspektov digitalnega marketinga.

Leto 2021 je zame leto velikih sprememb. Odločila sem se za samostojno pot pod okriljem podjetja Manever.

Drznite si z mano tudi vi. Vabim vas na novo dogodivščino!

Reference

Mateja je za matično podjetje Manever, ki se ukvarja z logističnimi storitvami in najemom kombi vozil naredila novo marketinško strategijo in nas postavila na prva mesta v organskih zadetkih za naše ključne besede. Prav tako je ustvarila uspešno kampanjo z Google plačljivimi oglasi, ki je vir povpraševanj iz spleta.
Drago Bubjnar, Manever
Za našo spletno stran izstopaj.si je Mateja uspešno vodila FB in IG družbene kanale. Z objavami smo organsko pridobili zavidljiv ROI.
Razumljivo nam je interpretirala statistične podatke in nam uspešno svetovala o strategiji.
Maja Volavšek, Izstopaj.si
Čeprav so se naše poti križale čisto naključno, smo se z Matejo takoj ujeli in za našo ustanovo in podjetje je pomoč pri marketingu prišla ravno v pravem trenutku, ko smo izgubili osebo, ki je to urejala do sedaj.
Strokovnost, učinkovitost in rezultati, nam vsak dan to odločitev samo potrjujejo. Ker moje živali od mene zahtevajo veliko časa, mi je pri Digitalnem manevru všeč še posebej to, da ni treba dolgih sestankov ampak veliko stvari uredimo online in v večernem času. Mateja pa me z iznajdljivostjo in izvirnostjo objav dostikrat nasmeji do ušes! Kar počakajte, boste videli, marsikaj zanimivega vam še pripravljamo! Toplo priporočam 💖
Nika Leben, Magical Beasts
sl_SISlovenian