Nudimo podporo vašemu digitalnemu poslovanju.

Želimo sodelovati z majhnimi, perspektivnimi in inovativnimi podjetji z močno željo prodreti na digitalni trg.
Digitalni marketing je izjemno široka veja marketinga, ki počasi dominira poslovnem svetu. Postaja tako pomemben, da se mu za uspešno poslovanje niče več ne more izogniti.

Kako vam lahko pomagamo?

Optimizacija spletnih strani je zahteven in dolgotrajen postopek grajenja “ugleda” spletne strani pri različnih iskalnikih (Google, Bing,..).

Sestavljena je iz tehničnega in vsebinskega dela ter dela, ki se opravlja tim. offsite (izven spletne strani). Za več informacij smo vam pripravili osnovni pregled aktivnosti tako imenovanega SEO – optimizacije spletnega mesta, ki je ena od osnov digitalnega marketiga.

Govorimo o onsite optimizaciji, ki se deli na tehnično in vsebinsko ter offsite optimizaciji, ki se ubada predvsem s pridobivanjem povratnih povezav (backlinks) za dviganje avtoritete vašega spletnega mesta. 

Skoraj vsak ima odprt svoj profil na družabnih omrežjih. Veliko podjetij podcenjuje pomembnost družabnih omrežij ali pa morda mislijo, da je upravljanje z njimi mačji kašelj. Vsak, ki se je srečal z upravljanjem profila podjetja je hitro spoznal, da zahteva tovrstno upravljanje veliko dela, predvsem pa zastavljeno strategijo in vizijo.

Kdo je podjetje? Kdo smo mi? Kako se bomo predstavili končnemu kupcu ali partnerjem? Kakšen bo naš glas? Na vsa vprašanja skupaj najdemo odgovore in pripravimo strategijo in grafično predlogo objav, da je prvi vtis in nadaljnja komunikacija takšna, kot jo želite vzpostaviti. 

Google je prve zadetke (od 1 do 4) na strani rezultatov iskanja rezerviral za plačane oglase. Tako se lahko proti plačilu kmalu pojavite med svetim gralom optimizacije in digitalnega marketinga – prvih treh zadetkih rezultatov iskanja. 

Ni vam treba več čakati mesece in mesece, da vas najdejo Googlovi botki, med tem ko vam iz čela teče pot ob optimizaciji spletnega mesta. A se sliši čudovito? In tudi je. 🙂

Ker pa pri Googlu nobena bližnjica ni zastonj, se kliki na oglase plačajo. Prebrisani Googlovci so uvedli oceno oglasov, ki jih prikazujete. Bolje kot so pripravljeni in ocenjeni, manj boste plačevali za klik. In zato smo tukaj mi. Preberite več o Google Ads.

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin

V kolikor še nimate spletne strani ali pa je vaša obstoječa že zastarela, bomo skupaj sodelovali pri izgradnji nove bleščeče in učinkovite spletne strani. Če boste želeli spletno stran od nas, boste močno vpleteni v proces zasnove spletne strani. Ker želimo da spletna stran dela za vas in vašo dejavnost dobro predstavlja, vas bomo vključili v arhitekturni proces.. Skupaj bomo zastavili cilje in vizijo, kasneje pa stvar prepustili v spretne roke mladim programerjem, ki bodo iz naše vizije naredili resničnost.

Sodelujemo z mladimi in izkušenimi programerji, ki bodo znali zadovoljiti vsako željo. 

Emailing in grajenje baz kontaktov

E-mail marketing je močan marketinški kanal, oblika neposrednega trženja in tudi digitalnega trženja, ki uporablja e-pošto za promocijo izdelkov ali storitev vašega podjetja. Stranke lahko ozavestite o vaših najnovejših artiklih ali ponudbah, ali se jim zahvalite za nakup.

Za vas pripravimo predloge za emailing ali pa prevzamemo obveščanje vaših strank preko zbranih kontaktov. Preverimo ali je vaše poslovanje v skladu z GDPR (General Data Protection Regulation) in vam svetujemo ter izvedemo adaptacijo digitalnega poslovanja.

Lahko vam pripravimo tudi avtomatizacijo pošiljanja e-pošte ob znanih dogodkih (nakup, zapustitev košarice, pozdravni email ob prvi prijavi,…), ki olajša poslovanje, med vami in stranko pa vzpostavi še bolj pristen kontakt in zaupanje kupca. 

sl_SISlovenian